06-30041121 info@novastrada.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

4- Daagse Droomcirkel: De Sjamanistische Trance-reis

september 28|13:30 - 16:30

Droomcirkel: De Sjamanistische Trance-reis

Als je stopt met dromen, raak je verdwaald’

                                                    [Spreekwoord van de Aboriginals]

 

Verlang je er ook naar om meer vanuit je hart en je intuïtie te leven? En heb je ook al langer het gevoel dat er meer is tussen hemel en aarde? In deze 4-daagse training neemt Layla je mee op reis met haar drum en haar melodieuze zangstem. Een training die al veel mensen verder heeft geholpen op hun levenspad.

Een trance-reis is als een wakkere droom, waar je in contact komt met je intuïtie en je innerlijke wereld: de droomtijd. Je reist zonder je te verplaatsen. In deze training wordt je door Layla op liefdevolle wijze door haar drum en haar intuïtieve zang meegenomen op een reis naar je binnenwereld. Betekenisvolle beelden, nieuwe inzichten, energetische heling en diepe ontspanning kunnen worden ervaren. Je denken wordt uitgeschakeld en je komt in een andere staat van bewustzijn. In de reis kun je krachtdieren ontmoeten en een diepe mystieke verbinding voelen.

In deze cursus van 4 bijeenkomsten maak je kennis met de verschillende werelden van het sjamanisme en wordt je steeds meer ervaren in het trance-reizen. Je ontmoet je eigen gidsen en krijgt levenslessen aangereikt. Door je innerlijke wereld steeds meer bewust waar te nemen, kun je op een verrassende manier antwoorden en inzichten krijgen op levensvragen. Ook als je al ervaring hebt met sjamanistisch (droom)werk, kan deze training een waardevolle verdieping zijn ten aanzien van je contact met je gidsen en de andere dimensies.

Het droomreizen in deze training wordt gedaan middels geleide meditaties en gecombineerd met soundhealing door het inzetten van meditatieve instrumenten zoals (kristallen) klankschalen. Door het trancereizen en de helende werking van klank en trilling kom je dichterbij je natuurlijke staat van zijn. De zang van Layla, die intuïtief is en diep doorwerkt, nodigt uit tot het vrijmaken van oude energetische patronen. Je komt in een andere bewustzijnsfrequentie waardoor je anders gaan waarnemen. Je gaat met een nieuw perspectief kijken naar je levenspad en gaat je meer verbonden voelen met jezelf en de wereld waarin je leeft.

Lees ook de mooie reviews van eerdere deelnemers (zie beneden).

Opbouw van de cursus:

Workshop 1: De Levensboom
Het concept van de levensboom bestaat in veel culturen. Meestal wordt hij gezien als een boom, die dwars door het universum heen groeit. Hij staat symbool voor de verbindende kracht die alles in zich verenigt, zowel de uiterlijke als innerlijke wereld, de onzichtbare en onzichtbare realiteiten. Deze levensboom verbindt de verschillende werelden met elkaar die het sjamanisme kent, waaronder de benedenwereld en de bovenwereld. In deze workshop maak je kennis met deze werelden en ga je voor het eerst reizen naar de benedenwereld.

 

 

 

Workshop 2: Krachtdieren
Krachtdieren zijn beschermgeesten in de vorm van een dier en de drager van onze persoonlijke kracht. Zij zijn spirituele gidsen, die hun wijsheid met ons delen. Zij zijn onze helpers, beschermers en begeleiders in onze dromen én in de alledaagse realiteit. Krachtdieren zijn de symbolen van kracht uit de onzichtbare wereld, die we in de zichtbare wereld kunnen leren manifesteren. Voor sjamanen zijn krachtdieren onmisbare helpers bij hun reizen naar de andere werelden, bij hun zoektochten naar antwoorden. In deze workshop maak je kennis met je krachtdier(en) en ervaar je hoe je vanuit je eigen levensvraag kunt reizen met je krachtdier door de benedenwereld.

 

Workshop 3: Je innerlijke Gids
Gidsen zijn wijze oude zielen, die het ‘wiel van incarnatie’ achter zich gelaten hebben, en hun levenservaring graag willen delen. Dit zijn liefdevolle en wijze mentoren die je in dit leven willen begeleiden. Soms worden deze gidsen ook wel engelbewaarder genoemd. Ze treden op als begeleider en adviseur en waren vaak al voor je geboorte bij je. Naarmate je ouder wordt, kunnen er meerdere gidsen in je leven bij komen. Deze gidsen kun je ontmoeten in de bovenwereld. In deze workshop reizen we naar de bovenwereld om te kijken wie onze gidsen zijn en hoe zij ons kunnen helpen bij een levensvraag.

 

Workshop 4: De Kracht van de Voorouders
De relatie met je voorouders is cruciaal in het sjamanisme. Enorm veel culturen op de aarde zijn nog steeds sterk verbonden met hun voorouders en alle bijbehorende rituelen.  Belangrijk is het eren van de voorouders (ouders en grootouders en daarvoor) op een respectvolle manier. In de workshop staan wij stil bij onze voorouders en reizen we naar de bovenwereld om hiermee contact te maken en om te kijken wat onze voorouders ons te vertellen hebben. Ter afsluiting zingen we samen een (Engelstalig) lied om onze voorouders te eren.

 

De cursus wordt onderbouwd met tips voor literatuur om zelf te lezen. Ook krijgen de deelnemers geleide meditaties mee om thuis mee aan de slag te gaan.

Je kunt een opname beluisteren met de zang van Layla op haar website: www.droomtijdvandeziel.nl

Data van de workshops: 28 sept, 19 okt, 16 nov, 14 dec.
Op zaterdagmiddagen van 13.30-16.30 uur. Inloop vanaf 13.15 uur. Mocht je een datum niet kunnen neem dan gerust contact op om te kijken naar de mogelijkheden.

Bijdrage: 265,- euro.

Om je op te geven stuur je een mailtje naar laylaradjab@gmail.com of kan je Bellen/App-en met Layla Radjab, 06-11737895.

Heb je interesse om deel te nemen aan de training, maar wil je eerst eens een Droomreis ervaren? Neem dan contact op met Layla.

Deze 4-daagse Droomcirkel wordt aangeboden in samenwerking met trainingscentrum CIrkeL, Centrum voor Intuïtief Leiderschap in Groningen. Doel van CIrkeL is het helpen ontwikkelingen van jouw kwaliteiten als mens in verbinding met je oorspronkelijke natuur. www.trainingscentrumcirkel.nl

Layla Radjab 

Layla begeleidt sjamanistische trainingen bij trainingscentrum CIrkeL en heeft een eigen praktijk als sjamanistisch coach & soundhealer. Layla volgde meerdere trainingen in de soundhealing en in het sjamanisme, o.a. bij Roel Crabbé van centrum Anam Cara in België. Dit diepgaande droomwerk in de menselijke ziel gaven haar vanaf het eerste moment het gevoel van thuiskomen. Bij haar sjamanistisch droomwerk zet ze haar zangstem, die intuïtief is en diep doorwerkt, in als klank voor healing samen met de genezende klank van haar sjamanendrum en andere meditatieve instrumenten. In haar werk met mensen zoekt ze naar de verbinding vanuit de kracht van het Hart.

Layla: “Voor mij gaat sjamanisme over je eigen unieke plek innemen in een groter geheel, je verbonden voelen met het universum. En dat jij als mens je eigen taak hebt op deze aarde. Iedereen heeft zijn eigen ‘dreamsong’, zijn of haar eigen spirituele landschap. Deze draag je met je mee vanuit je voorouders. Het is aan jou om er contact mee te maken. Zodat je gaat leven vanuit de wijsheid van je hart, vanuit wie jij ten diepste bent”.

 

Reviews van eerdere deelnemers:

Yvonne

Ik ben dankbaar dat het sjamanisme en de droomreizen via jou op mijn pad zijn gekomen. Het betekent voor mij een manier om mij verder te ontwikkelen en te groeien. Jouw begeleiding daarbij heb ik als professioneel en heel waardevol ervaren. Je bent door je authenticiteit, je enthousiasme en je niet oordelende aanwezigheid een hele goede begeleider op deze ontdekkingstocht. Je voelt zaken heel goed aan en speelt hierdoor op het juiste moment en op een passende manier in op wat zich voordoet in de droomcirkel sessies.’

Hans

“Bij het gesprek met jou vooraf merkte ik dat ik bij jou mogelijk kon vinden wat ik zocht: een manier om mijn verlangen naar verkenning van mijn eigen mogelijkheden in het sjamanisme te realiseren. Ik had al langer het gevoel dat ik potentie had te kunnen communiceren met ander energievelden: dat vermoeden werd bevestigd tijdens jouw training, waarin mijn sjamanistische potentie wakker werd gemaakt en nu ben ik in staat dit verder te ontwikkelen. Ik vond je begeleiding en uitleg zeer liefdevol met veel respect naar de andere deelnemers met alle ruimte om gevoelens, gedachten en ervaringen te delen.”

Esther
“In mijn allereerste droomreis kwam ik tegenover een heleboel verschillende dieren te staan, het leek wel de Ark van Noach. Ze hadden een hele duidelijke boodschap voor mij: dans, zing en maak plezier. Dat was heel ontroerend voor mij. Blijkbaar nam ik het leven veel te serieus. Anderhalf jaar later besloot ik mee te doen aan de 4-daagse cursus en deed ik regelmatig thuis ook een droomreis. Ik heb daardoor geleerd erop te vertrouwen dat er allerlei wezens zijn die graag helpen het leven van mensen lichter te maken.” 

Monique

Je vroeg om mijn ervaringen met de hartmeditatie. Allereerst vind ik je zang prachtig. Dat vond ik al toen je vorige week zaterdag het lied zong en in deze meditatie opnieuw. Ik was niet bekend met deze manier van zingen. Ik vind het prachtig en ontroerend hoe deze klanken golven van emoties vertolken. Ik zou er uren naar kunnen luisteren en meegolven. Elke ochtend na het opstaan doe ik de meditatie. Zodra je zang begint, laat ik me meenemen op de golven van de klanken. Ik ervaar een scherper bewustzijn van mijn omgeving en ik betrap me erop dat ik de melodie van de meditatie neurie onder het fietsen.”yll

Iryanka

“Ik vond het geweldig! Het was alsof je naar een andere wereld gaat, een parallelle werkelijkheid. Wat fijn was is dat ik daar antwoorden kreeg op vragen, soms uit totáál onverwachte hoek. Die antwoorden gaven me kracht en steun in het normale dagelijkse leven. In de groep met jou op de trommel ben je nooit alleen, er is begeleiding en er zijn zielen om je heen die met je mee doen en gaan. Door in een groep te leren reizen kan ik me nu helemaal ontspannen in de droomwereld, zelfs alleen. Daarmee groeide het vertrouwen in de wereld, in het leven én mijn zelfvertrouwen.”

 

 

Gegevens

Datum:
september 28
Tijd:
13:30 - 16:30
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:

Locatie

NovaStrada
Vlasveen 34
RODEN, 9301 PT Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0630041121