06-30041121 info@novastrada.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

8-weekse Mindfulness Training (MBSR)

oktober 2|18:30 - 21:00

8-weekse Mindfulness training (MBSR)

🌿 Ontdek de kracht van mindfulness!

Mindfulness, ook bekend als aandachttraining, helpt je om te stoppen met piekeren, minder stress te ervaren, effectiever te werken en beter in je vel te zitten. Door bewuste aandacht te geven aan wat je doet, denkt en voelt, creëer je meer openheid en helderheid. Het stelt je in staat om keuzes te maken die bij jou passen en om stressgerelateerde klachten te verminderen.

Mindfulness is bewezen effectief bij stress, burn-out en allerlei stress gerelateerde klachten. Maar ook bij mensen die het moeilijk vinden om nee te zeggen, last hebben van negatieve gedachten of bij een gejaagd gevoel kan mindfulness effectief zijn.

Onze 8-weekse mindfulness training, geleid door ervaren mindfulnesstrainer Philip Kocken, bestaat uit 8 groepsbijeenkomsten van tweeënhalf uur en een stiltedag van zes uur. Tijdens de bijeenkomsten worden diverse oefeningen zoals yoga, meditaties en loopmeditaties gedaan om de aandacht te trainen. Ook worden de oefeningen nabesproken en is er ruimte voor persoonlijke groei en ondersteuning.

Het is belangrijk om tussen de sessies door tijd te reserveren voor thuisoefeningen. Voorafgaand aan de training zal per mail gevraagd worden een korte vragenlijst in te vullen en is er een telefonische of online intake.

🗓️ Data: 2, 11, 16, 23 oktober en 8, 13, 16 ( stilte dag) , 20, 27 november 2024
⏰ Tijd: 18.30 – 21.00 uur
💰 Prijs: €450,- incl. btw of €550,- excl. btw. als het vergoed word door zorgverzekeraar of werkgever.
📍 Locatie: NovaStrada, Roden
🔗 Schrijf je hier vrijblijvend in en dan neemt Philip contact met je op.

🌟 Maak kennis met Philip Kocken.

Philip is opgeleid tot mindfulnesstrainer aan de Radboud Universiteit en heeft ruime ervaring in het begeleiden van mindfulness trainingen. Na zijn persoonlijke ontdekkingsreis heeft hij zich gewijd aan het verspreiden van mindfulness en het bevorderen van welzijn. Hij is mede-oprichter van GrEK, een overkoepelende coöperatie voor duurzame energiecoöperaties, en heeft bijgedragen aan het energiebedrijf Energie VanOns.

Philip is gepassioneerd over het delen van mindfulness en compassie als middel voor persoonlijke groei en welzijn. Hij gelooft in de kracht van mindfulness om helderheid te brengen in ons leven en om verbinding te maken met onze diepste waarden.

Zijn trainingen zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde methoden en bieden een veilige en ondersteunende omgeving voor persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie over Philip: www.pikobee.nl

 

Gegevens

Datum:
oktober 2
Tijd:
18:30 - 21:00
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://www.eversports.nl/widget/w/d9XxHz?event=639206&type=course

Locatie

NovaStrada
Vlasveen 34
RODEN, 9301 PT Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0630041121