06-30041121 info@novastrada.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Restorative Reiki Workshop

juni 1|13:00 - 17:00

Restorative Reiki Workshop

Welkom bij onze speciale “Restorative Reiki Workshop”
Deze workshop is een prachtige kans om de lente te verwelkomen en jezelf te verfrissen, zowel lichamelijk als geestelijk. Een heerlijke combinatie van helende technieken op een prachtige plek in Roden.

We richten ons richten op yoga houdingen die zowel de hart meridiaan als de dunne darm meridiaan stimuleren. Deze zachte maar diepgaande oefeningen en ademtechnieken helpen bij het loslaten van spanningen en emoties.

Het hart is het huis van onze ziel, de spiegel van onze gevoelens. Het klopt sneller als je je geliefde ziet of al we blij zijn. Maar sterke emoties voelen we ook in onze buik.

De emotie die bij het hart hoort is vreugde en de negatieve emotie is onrust, altijd iets te doen moeten hebben.  De dunne darm hoort bij je spijsvertering en speelt een rol bij de vertering van emoties. Dat zijn processen die zich onbewust afspelen en waar we deze middag mee gaan werken.

Wat kun je verwachten? 

  • Yin yoga en ademoefeningen waarbij de aandacht gelegd wordt op het activeren van het verruimen van het gebied van de borst. Tijdens de sessie zullen twee Reiki behandelaars door middel van zachte aanraking je energie nog meer laten stromen.
  • Een korte persoonlijke reiki behandeling met als doel eventuele blokkades in het lichaam te verwijderen
  • Een restorative yoga practice met  specifieke oefeningen voor het hartgebied en de dunne darm.

We nemen de tijd om weer terug te komen en eventueel ervaringen te delen en een kopje thee te drinken samen.

Een unieke workshop voor een ieder die zijn/haar gezondheid naar een ‘next level’ wil brengen. Tijdens de workshop kun je raw vegan bonbons proberen. Deze bonbons zitten vol antioxidanten, het opwekkende theobrombine en de geluksstof serotonine. Zo kan snoepen ook heel leuk zijn ;-).

Ook is het weer mogelijk om een micro-dosering Magic Truffel te nemen (meerprijs €5,-) zodat je energie nog meer mag stromen. In deze workshop staat de truffel minder op de voorgrond maar kan wel een hele mooie aanvulling zijn voor diegene die ervaring heeft of het een keer wil proberen. We geven je graag meer informatie.

Wie zijn de behandelaars?

Bea Visser en Henrieke Kuiper zijn ervaren coaches die hun unieke talenten bundelen om welzijn en persoonlijke groei te bevorderen. Bea gebruikt yoga, reiki en iRest® nidra om anderen te helpen hun innerlijke kracht en bewustzijn te vinden en te ontwikkelen. Haar intuïtie stelt haar in staat om aan te voelen wat anderen nodig hebben, en zo helpt ze mensen energie te laten stromen en gezonde stappen te zetten op hun levenspad.

Henrieke heeft een diepe interesse in persoonlijke ontwikkeling. Ze integreert Tarot, kristallen en Reiki in haar praktijk om mensen intuïtief te ondersteunen bij hun levensvragen. Haar hooggevoeligheid en aandacht voor het individu maken haar energetische healingsessies een krachtige ervaring.

Samen bieden Bea en Henrieke een holistische benadering van welzijn, waarbij ze hun liefde voor het vak en persoonlijke aandacht vooropstellen om jou te begeleiden naar een gezonder en harmonieuzer leven.

 

Datum: 1 juni 13:00 – 17:00 (inloop 12:45)
Aanmelden: Restorative Reiki Workshop – Vibe Yoga

 

 

Locatie

NovaStrada
Vlasveen 34
RODEN, 9301 PT Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0630041121