06-30041121 info@novastrada.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Healing Drumcirkel

augustus 31|13:30 - 17:00

Healing Drumcirkel

Ervaar de kracht van het spelen op de sjamanendrum en het zingen van prachtige songs van de Native Americans en andere liederen uit verschillende werelddelen en voel je verbonden vanuit het hart met de genezende klanken van de drum. Ervaar daarbij de rust en ruimte bij het mooie groene NovaStrada, Yoga en Bewustzijn Centrum.

In deze drumcirkel starten we met een hartmeditatie, waarbij er voor je gedrumd en gezongen wordt, en het zetten van een intentie. Van hieruit onderzoeken we hoe jij je van binnenuit kunt afstemmen op de drum. Layla begeleidt de drums met haar melodieuze zangstem en nodigt je uit om samen je stem te bevrijden door prachtige traditionele liederen te zingen. Sommige van deze songs worden van generatie op generatie overgedragen en weten je te raken. Je krijgt bij de liederen ritmes aangeleerd bij de drum en ontvangt na afloop opnames om thuis te kunnen beluisteren.

We kijken naar een Cherokee watersong, zingen liederen over Pachamama en de Holy Ground van Moeder Aarde, drummen voor onze Voorouders en reizen mee met de Grote Gouden Vogel. Er worden ook enkele nieuwe liederen gezongen, waaronder een prachtige lied uit de Seneca traditie over grootmoeder Maan. Naast deze songs is er ook ruimte voor vrije improvisatie, waarbij een ieder uit de groep zijn of haar eigen reis maakt op de drum.

We sluiten de cirkel af met een healing ceremonie met onze drums voor 1 of 2 deelnemers uit de groep. Ook als ‘gever’ zul je ervaren hoe de trilling van de drums tot in je hele wezen doordringt.

Je hoeft niet muzikaal te zijn om deze workshop te kunnen volgen of te beschikken over een goede zangstem. Iedere drum heeft een heartbeat en jij ook…

Je neemt een eigen drum mee of je leent een drum (er zijn enkele leendrums beschikbaar).

Het werken met de drum kun je ook goed combineren met een eigen praktijk zoals bij de yoga of bij de massage.

Review van een eerdere deelneemster:

Vrij als een vogel willen zijn, vleugels uitslaan en mijn eigen pad volgen. Angsten overwinnen en luisteren naar mezelf in plaats van naar anderen. Goh, wat heb ik een bevrijding gevoelt die middag. Waarbij er eerst een blokkade was op het gebruik maken van mijn stem, durfde ik dit nu zonder nadenken te doen. Hoe krachtig de frequentie van de drum door mijn lichaam deinsde en emoties los schudde, daar ben ik nog steeds verbijsterd over. Prachtig! De liederen die je ons leerden en de nummers waar we zelf iets moois met de groep creëerde, vond ik fantastisch.’ S.M.

Datum: Zaterdag 31 augustus.
Tijdstip: van 13.30 – 17.00 uur
Bijdrage: 50,- euro (inclusief thee & lekkers)
Begeleiding: Layla Radjab (sjamanistisch coach & klankhealer)
Aanmelden: laylaradjab@gmail.com of whatsapp 06-11737895
Meenemen: eigen drum (en/of ratel), meditatiekussentje (en wil je een drum lenen, geef dat dan even aan in je mail)

Info over Layla:

Layla volgde meerdere trainingen in het sjamanisme & soudhealing, o.a. bij Roel Crabbé van centrum Anam Cara in België. Gaandeweg heeft ze zich verdiept in het begeleiden van sjamanistische droomcirkels en klankconcerten, die ze begeleidt met haar drum & zangstem. Bij haar sjamanistisch werk zet ze haar stem in als klank voor healing en gebruikt ze meditatieve muziekinstrumenten zoals de drum of klankschalen. Bij het coachen van mensen zoekt Layla altijd naar de verbinding vanuit de kracht van het Hart. Je kunt een track met haar zangstem beluisteren op www.droomtijdvandeziel.nl

 

Deze sjamanistische drumcirkel wordt aangeboden door trainingscentrum CIrkeL, Centrum voor Intuïtief Leiderschap in Groningen. Doel van ons centrum is het helpen realiseren van jouw kwaliteiten als mens en deze helpen ontwikkelen in verbinding met je oorspronkelijke natuur. CIrkeL is een samenwerkingsverband van sjamanistisch coach Layla Radjab en systemische counselor Marieke Mosk. Onze kennis en ervaring is verankerd in de oorspronkelijke natuur van alle dingen, geworteld in sjamanisme en spiritualiteit. Onze workshops en trainingen bestaan uit sjamanistische Droomcirkels, klankconcerten en het werken met Systemische Opstellingen, waaronder Opstellingen met Paarden. Neem een kijkje op onze website: www.trainingscentrumcirkel.nl

 

 

Gegevens

Datum:
augustus 31
Tijd:
13:30 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

NovaStrada
Vlasveen 34
RODEN, 9301 PT Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0630041121