06-30041121 info@novastrada.nl
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop ManifestatieKracht

juli 10|13:00 - 17:00

Een krachtige combinatie van het sjamanistische Droomreizen & Systemische Opstellingen

Heb jij ook het verlangen om meer vanuit je kracht en potentie te leven?

In deze cirkel ga je ervaren hoe je kunt manifesteren vanuit de laag van het onderbewustzijn en in verbinding met je intuïtie, waardoor je vanuit je kern vorm gaat geven.

In elke cel van ons lichaam zijn wij verbonden met de natuurkrachten. Dit is ons geboorterecht.

In deze workshop maak je vanuit je eigen levensvraag samen met de sjamanendrum eerst een Droomreis naar een Krachtplek waar je bewust de natuurkrachten kunt ervaren. Hier dienen zij als bron van informatie en inzicht. Een trance-reis is als een wakkere droom, waar je in contact komt met je intuïtie en je innerlijke wereld: de Droomtijd.

Door de klank van de drum, die als een hartslag is, kom je in een diepe ontspanning. Je denken wordt uitgeschakeld en je komt in een andere staat van bewustzijn. In deze meditatieve staat van zijn kun je betekenisvolle beelden ervaren, nieuwe inzichten krijgen of een energetische heling. In de reis kunt je gidsen ontmoeten zoals Krachtdieren of andere helpers.

Daarna zetten we de Droomreis van 1 deelnemer neer in een Systemische Opstelling. Met de Opstelling creëren we werkbaarheid in de alledaagse realiteit. We vormen met ons aardse lichaam een spreekbuis voor zowel de spirits als de aardse elementen. Als deelnemer maak je zo bewust contact met je ‘innerlijk weten’ en je creatiekracht en mogelijke hulpbronnen.

Wat gebeurt er als we gaan spreken als grootvader Wind, kunnen zien als Adelaar of informatie ontvangen van Beer? Hoe ontvouwt zich de Droomreis verder als we ons met ons dag-bewustzijn richten op het belichamen van deze krachten? Het is een bijzondere ervaring om deze natuurkrachten te gaan voelen en te ontdekken.

Ook als representant zul je gaan ervaren hoe de opstelling van de ander bij jou resoneert!

Aan het eind van de workshop gaan we in dialoog om onze ervaringen te delen.

In deze training wordt je begeleid door twee passievolle vrouwen, energetisch en systemisch counselor Marieke Mosk en sjamanistische coach en soundhealer Layla Radjab (zie beneden voor onze achtergrond). Deze samenwerking zorgt voor een zorgvuldige en veilige setting met de nodige humor, openheid, onderlinge respect en verbondenheid.

Zo schreef een eerdere deelneemster: “Deze workshop nodig uit om voorbij  het alle daagse te gaan, te kijken, te voelen, te ervaren. Jullie zorgvuldige begeleiding, aandacht, humor en betrokkenheid maakt dat er openheid en kwetsbaarheid er mag en kan zijn. En dan Manifesteert zich ieders Kracht.”

Begeleiding: Marieke Mosk & Layla Radjab
Datum: woensdagmiddag 10 juli van 13.00 -17.00
Aanmelden: laylaradjab@gmail.com
Locatie: yogacentrum NovaStrada, Roden
Bijdrage:  80,- (inclusief thee & lekkers)
Meenemen: yogamatje, kussentje, dekentje

Deze workshop wordt aangeboden vanuit trainingscentrum CIrkeL. CIrkeL is een samenwerkingsverband van sjamanistisch coach Layla Radjab en systemische counselor Marieke Mosk. Onze kennis en ervaring is verankerd in de oorspronkelijke natuur van alle dingen, geworteld in sjamanisme en spiritualiteit. Onze workshops en trainingen bestaan uit sjamanistische Droomcirkels, klankconcerten, drumcirkels en het werken met Systemische Opstellingen, waaronder Opstellingen met Paarden. Neem een kijkje op www.trainingscentrumcirkel.nl

Layla Radjab – Sjamanistisch coach & soundhealer

Layla begeleidt trainingen bij CIrkeL en heeft een eigen praktijk als sjamanistisch coach. Layla volgde meerdere trainingen in de soundhealing en in het sjamanisme, o.a. bij Roel Crabbé van centrum Anam Cara in België. Dit diepgaande droomwerk in de menselijke ziel gaven haar vanaf het eerste moment het gevoel van thuiskomen. Bij haar sjamanistisch droomwerk zet ze haar zangstem, die intuïtief is en diep doorwerkt, in als klank voor healing samen met de genezende klank van haar sjamanendrum en andere meditatieve instrumenten. In haar werk met mensen zoekt ze naar de verbinding vanuit de kracht van het Hart.

Layla: “Voor mij gaat sjamanisme over je eigen unieke plek innemen in een groter geheel, je verbonden voelen met het universum. En dat jij als mens je eigen taak hebt op deze aarde. Iedereen heeft zijn eigen ‘dreamsong’, zijn of haar eigen spirituele landschap. Deze draag je met je mee vanuit je voorouders. Het is aan jou om er contact mee te maken. Zodat je gaat leven vanuit de wijsheid van je hart, vanuit wie jij ten diepste bent”.

Je kunt een muziekopname met haar zangstem beluisteren op de website van haar praktijk:  www.droomtijdvandeziel.nl

 

Marieke Mosk – Lichaamsgericht therapeut, energetisch & systemisch counselor

Marieke begeleidt trainingen bij CIrkeL en heeft een eigen praktijk als lichaamsgericht therapeut. Marieke werd en wordt gedreven door een diep verlangen naar heelheid. Ze werd opgeleid tot natuurgeneeskundig massagetherapeut, gebaseerd op de idee dat alles samenhangt. Er volgden studies met betrekking tot het grotere plaatje en de wetenschap dat alles in de basis energie is, waaronder Familie Opstellingen, Sjamanistisch werk en Verzamelpuntcorrectie. Ze werkt professioneel met ‘lichamen’ in de breedste zin van het woord. Ze bevordert zelf-heling, bewustzijnsprocessen en empowerment geworteld in intentie en in het begrip dat we tegelijk de makers van dit bestaan én de creatie zelf zijn.

Marieke: “Een van mijn favoriete uitspraken is: ‘Nature is magical, and magic is natural’ (Linda Tucker).  Ik help je zoeken en vinden waar bij jou de opening zit om jezelf te helen en verheffen door dat te doen wat werkt.”

Kijk voor meer info op haar website: www.mariekemoskmassage.nl

 

Gegevens

Datum:
juli 10
Tijd:
13:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,

Locatie

NovaStrada
Vlasveen 34
RODEN, 9301 PT Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0630041121